Danmarks mest dedikerede WordPress Webhotel

Lynhurtigt WordPress Webhotel der passer
til dine behov

Med vores lynhurtige WordPress webhoteller, styrker vi virksomheder og hjælper dem til at trives med skalérbare løsninger og ekspertise i verdensklasse, der sætter din hjemmeside i spotlightet.

Starter

Opfylder basale behov
59 kr./md
Fornyes månedligt
Få 2 måneder gratis med årlig betaling
Ubegrænsede domæner og båndbredde
Ubegrænsede emails og MySQL databaser
10 GB hjemmesideplads
2 CPU kerner
4 GB RAM
Gratis SSL-certifikat
Bestil

Pro

Opfylder de fleste behov
89 kr./md
Fornyes månedligt
Få 2 måneder gratis med årlig betaling
Ubegrænsede domæner og båndbredde
Ubegrænsede emails og MySQL databaser
20 GB hjemmesideplads
2 CPU kerner
4 GB RAM
Gratis SSL-certifikat
Bestil

Expert

Til større eCommerce shops og hjemmesider
109 kr./md
Fornyes månedligt
Få 2 måneder gratis med årlig betaling
Ubegrænsede domæner og båndbredde
Ubegrænsede emails og MySQL databaser
30 GB hjemmesideplads
3 CPU kerner
6 GB RAM
Gratis SSL-certifikat
Bestil

Guru

Til større eCommerce shops og hjemmesider
129 kr./md
Fornyes månedligt
Få 2 måneder gratis med årlig betaling
Ubegrænsede domæner og båndbredde
Ubegrænsede emails og MySQL databaser
40 GB hjemmesideplads
4 CPU kerner
6 GB RAM
Gratis SSL-certifikat
Bestil

De bedste features hos andre er standard her

Uendelige mailadresser

Opret og brug så mange forskellige mailadresser du vil på din WordPress webhotel pakke. Den eneste begrænsning er plads på din pakke.

Uendelige gratis SSL certifikater

Da du med vores pakker kan tilknytte så mange domæner du vil, tilbyder vi selvfølgelig også lige så mange SSL certifikater du har brug for.

Tilfredshedsgaranti

Giv vores produkter et skud - er du ikke tilfreds efter 30 dage, kan du få alle pengene tilbage! Bare kontakt os, så løser vi det.

Uendelige båndbredde

Vi ved at din virksomhed skal bruge plads til at kunne udvide sig, derfor sætter vi ikke restriktioner på din båndbredde.

LiteSpeed server

Opnå exceptionel hastighed på din hjemmeside med vores custom LiteSpeed server løsning. Optimeret til WordPress og WooCommerce.

Virusbeskyttelse

Neutralisér ondsindede forsøg på din hjemmeside, og hold den sikker med daglig scanning og backups.

Lynhurtig dansk WordPress Webhotel.
Fuld af features - forvent intet mindre.

Vi bestræber os på at adskille os fra konkurrenterne ved features, der differentierer os.
Fra et hurtigt WordPress Webhotel, til fantastisk fleksibilitet - det er hvad alle kunder fortjener.

LiteSpeed WordPress Plugin

Vi benytter os af de seneste og hurtigste WordPress caching teknologier på vores WordPress hosting platform. Ved at bruge vores LiteSpeed Cache plugin til WordPress vil det resultere i optimal performance og hastighed på tværs af din hjemmeside.

Miljørigtig webhotel

Hav din hjemmeside eller webshop hos os, med god samvittighed, da vi tænker på miljøet. Vi reducerer vores miljøpåvirkning fra vores infrastruktur gennem genanvendelige strømkilder, direkte i vores datacenter.

Gratis daglige backups

Vi benytter os af daglige backups så du altid er sikret, hvis uheldet skulle være ude. Disse backups tilbyder vi til alle vores kunder helt og aldeles gratis, som del af vores pakker. Disse backups rækker hele 7 dage bagud.

WordPress Staging sider

Skal du til at ændre på din hjemmeside, men vil gerne gøre det risikofrit? I så fald kan du nemt og simpelt oprette et staging-site, hvilket er en kopi af din hjemmeside, hvor du kan foretage dine ændringer til din hovedside.

Fuldt optimeret WordPress Webhotel

Om det er vores support eller vores servere, er vi fokuseret på at levere hurtige WordPress Webhoteller, der tjekker alle bokse af for jeres komplette tilfredshed.

Klar til WooCommerce

Vores LiteSpeed plugin til WordPress knuser nemt store filer og optimerer med lethed din webshop, og leverer den lynhurtigt til dine kunder. Ingen langsom load-times eller andet, kun tilfredse brugere!

Gratis migrationer fra alle webhosts

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din migration fra din nu tidligere webhost over til os. Vi klarer hele processen og sørger for minimal downtime, hvis nogen.

Bestil din nye pakke

Gennem vores kontrolpanel kan du bestille dit nye, fede webhotel. Når du har gjort dette, kan du gennem vores support-portal, samme sted, anmode om en migration. Send os detaljerne, og så klarer vi resten!

Vi begynder processen

Vi begynder processen om migrationen fra din tidligere webhost til os. Vi sikrer at vi dækker alle aspekter af siden, og sørger for, at alt er fuldt funktionelt, inden vi gør det hele live. På denne måde sikrer vi minimal downtime, hvis nogen!

Så er vi klar!

Når det er muligt vil vi altid holde dig opdateret omkring vores arbejde på migrationen. Når vi har gennemført migrationen, kan du tjekke det hele igennem, og så er vi færdige! Velkommen til Cloud-Hosts!
wordpress webhotel staging

Strømlin nye designs med WordPress Webhotel Staging

Nye designs af hjemmesider er dele af at udvikle sin forretning online. Hvis du gerne vil udvide, eller lave ændringer på din side, så gør det risikofrit med vores WordPress Webhotel Staging mulighed. Klon din side, og når du er klar kan du pushe den til din hovedside - nemt og enkelt!

Med vores staging kan du give din hjemmeside et helt friskt look uden at føle dig presset til at have det klar hurtigst muligt, fordi du har valgt at gøre det på hovedsiden. Det er nemt, simpelt og noget vi føler er en essentiel del af en god hosting oplevelse.

LiteSpeed lynhurtig WordPress webhoteller!

Hastigheden på din hjemmeside er ekstremt vigtig. Ingen gider sidde og vente på en langsom hjemmeside, hvis der er andre alternativer derude, så finder de en anden! Derfor benytter vi os af LiteSpeed web servere for, at gøre din hjemmeside så hurtig som absolut mulig fra vores side. 

Ved siden af er en sammenligning af web servere, hvor de har sammenlignet præcis samme WordPress forside, med samme cache plugins, hvor LiteSpeed klarer det markant meget bedre!
blank

cPanel WordPress webhoteller med fremtidssikrede teknologier

Du finder ikke dig selv om 5 år, på end-of-life systemer, eller bliver skiftet rundt mellem forvirrende server migrationer eller navneserverændringer, da platformen er optimeret og benytter nogen af de mest avancerede teknologier tilgængelige derude!

Alle vores WordPress webhoteller kommer med det intuitive cPanel kontrolpanel. cPanel giver dig adgang til at kontrollere alle aspekter af din hjemmeside, fra hjemmesiden selv, til dine mails og din DNS - alt sammen i et simpelt og overskueligt kontrolpanel.

Deltag i dag. Vi gør WordPress hosting lynhurtigt.

Vi ved godt, at langsomme hastigheder dræber din hjemmeside og sender besøgende væk fra din side. Når du betaler for en service, forventer du ikke dårlig kundeservice, eller en halv-færdig løsning. At finde den rigtige hosting løsning til dine behov kan virkelig være en jungle, når man sammenligner alle webudbydere der er derude.

Hos Cloud-Hosts sikrer vi, at din hjemmeside kører hurtigst muligt fra serverens side, med den hurtigste WordPress platform derude. Vi investerer i vores servere og sørger for at have den nyeste teknologi.

Det er vores opgave at sørge for at din WordPress hjemmeside holder sig kørende.
blank

Klar til at bestille dit WordPres Webhotel?

Se pakker
crossmenuarrow-right